Kjøpe Zyban i Bergen, billig Zyban til salgs uten resept

Zyban medisiner brukes til å behandle depresjon. Det kan forbedre humøret og følelsen av velvære. Det kan fungere ved å gjenopprette balansen av visse naturlige stoffer (dopamin, noradrenalin) i hjernen.
zyban

ANNEN BRUK: Denne delen inneholder bruk av dette stoffet som ikke er oppført i godkjent profesjonell merking for stoffet, men som kan være foreskrevet av helsepersonell. Bruker dette stoffet for en tilstand som er oppført i denne delen bare hvis den har blitt så foreskrevet av helsepersonell.

Bupropion kan brukes til å behandle oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet (ADHD), eller for å hjelpe folk slutte å røyke ved å redusere cravings og nikotin abstinenssymptomer. Det kan også brukes til å behandle bipolar lidelse (depressiv fase) eller for å hindre værsyke (SAD), en type depresjon som oppstår hvert år på samme tid (for eksempel om vinteren).

Hvordan bruke Zyban

Les Medisinering Guide leveres av apoteket før du begynner å bruke bupropion og hver gang du får en refill. Hvis du har spørsmål, kontakt lege eller apotek.

Ta denne medisinen gjennom munnen med eller uten mat som anvist av legen din, vanligvis to ganger om dagen. Hvis du har magesyke, kan du ta denne medisinen med eller etter et måltid eller snack. Ta den første dosen så snart du våkner opp om morgenen og den andre dosen minst 8 timer senere, eller ta som anvist av legen din. Tar denne medisinen sent på dagen kan føre til problemer med å sove (søvnløshet). Ta denne medisinen regelmessig for å få mest mulig nytte av det. For å hjelpe deg å huske, ta det på samme tid hver dag.

Ikke knus eller tygg denne medisinen. Da dette kan frigjøre alt legemiddel på en gang, noe som øker risikoen for bivirkninger. Du må heller ikke dele tablettene med mindre de har delestrek og din lege eller apotek sier at du skal gjøre det. Svelge hele eller delt tablett uten å knuse eller tygge.

Doseringen er basert på din medisinske tilstand, leverfunksjon, og respons på behandling. For å redusere risikoen for bivirkninger, kan legen din henvise deg til å starte denne medisinen med en lav dose og gradvis øke dosen. Ikke øke dosen eller bruke dette stoffet oftere eller lenger enn foreskrevet. Tilstanden din vil ikke forbedre noe raskere og risikoen for bivirkninger øker.

Ikke slutt å ta denne medisinen uten å rådføre deg med legen din. Dosen kan være nødvendig å bli gradvis redusert.

Det kan ta fire uker eller lenger før du får fullt utbytte av dette stoffet. Fortell legen din hvis tilstanden ikke blir bedre eller om det forverres.