Kjøpe Zocor i Bergen, billig Zocor til salgs uten resept

Zocor brukes sammen med et riktig kosthold for å hjelpe lavere “dårlig” kolesterol og fettstoffer (for eksempel LDL, triglyserider) og heve “gode” kolesterolet (HDL) i blodet. Det tilhører en gruppe legemidler som kalles “statiner”.
zocor

Det fungerer ved å redusere mengden av kolesterol laget av leveren. Senking “dårlig” kolesterol og triglyserider og heve “gode” kolesterolet reduserer risikoen for hjertesykdom og bidrar til å hindre slag og hjerteinfarkt.

I tillegg til å spise en riktig kosthold (for eksempel en lav-kolesterol / lav-fett diett), andre endringer i livsstil som kan hjelpe denne medisinen fungerer bedre inkludere trene, å miste vekt hvis overvektig, og røykeslutt. Konsultere legen din for mer informasjon.
Hvordan bruke Zocor

Ta denne medisinen gjennom munnen med eller uten mat som anvist av legen din, vanligvis en gang daglig om kvelden.

Dosen er basert på din medisinske tilstand, behandlingsrespons, alder, og andre medisiner du kan ta. Sørg for å fortelle legen din eller apotek om alle produktene du bruker (inkludert reseptbelagte legemidler, reseptfrie legemidler og naturprodukter ). Kinesiske pasienter som tar niacin kan kreve lavere doser av simvastatin. Spør legen din for mer informasjon.

Den vanlige maksimaldose for denne medisinen er 40 milligram per dag. Hvis du har fått beskjed av legen om å ta mer enn 40 milligram, fortsette på samme dose. Men straks snakke med ham eller henne om risiko og nytte av din høyere dose.

Ikke øke dosen eller ta denne medisinen oftere enn foreskrevet. Tilstanden din vil ikke forbedre noe raskere, og risikoen for alvorlige bivirkninger kan være økt.

Unngå å spise grapefrukt eller drikke grapefruktjuice mens du bruker denne medisinen med mindre legen din ber deg om noe annet. Grapefrukt kan øke mengden av denne medisinen i blodet ditt. Rådfør deg med lege eller apotek for mer informasjon.

Ta denne medisinen regelmessig for å få mest mulig nytte av det. Husk å ta det på samme tid hver dag. Det er viktig å fortsette å ta denne medisinen selv om du føler deg vel. De fleste mennesker med høyt kolesterol eller triglyserider ikke føler seg syk.

Det er svært viktig å fortsette å følge legens råd om kosthold og mosjon. Det kan ta opp til fire uker før du får fullt utbytte av dette stoffet.