Kjøpe Propecia i Bergen, billig Propecia til salgs uten resept

Propecia Finasteride brukes til å krympe en forstørret prostata (godartet prostatahyperplasi eller BPH) hos voksne menn. Det kan anvendes alene eller tatt i kombinasjon med andre medikamenter for å redusere symptomer på BPH og kan også redusere behovet for kirurgi.
propecia

Finasteride kan forbedre symptomer på BPH og gi fordeler som redusert trang til å urinere, bedre urinstrøm med mindre anstrengende, mindre av en følelse av at blæren ikke er helt tømt, og redusert nighttime urinering. Denne medisinen virker ved å redusere mengden av en naturlig kropps hormon (DHT) som fører til vekst av prostata.

Propecia Finasteride er ikke godkjent for forebygging av prostatakreft. Det kan lett øke risikoen for å utvikle en svært alvorlig form for prostatakreft. Snakk med legen din om fordeler og risiko.

Kvinner og barn bør ikke bruke denne medisinen.

Hvordan bruke Propecia

Les pakningsvedlegget levert av apoteket før du begynner å ta finasterid og hver gang du får en refill. Hvis du har noen spørsmål angående informasjon, ta kontakt med din lege eller apotek.

Ta denne medisinen gjennom munnen, med eller uten mat, vanligvis en gang om dagen, eller som anvist av legen din.

Hvis tabletten er knust eller ødelagt, bør det ikke bli håndtert av en kvinne som er gravid eller av en kvinne som kan bli gravid (se også Forsiktighetsregler avsnitt).

Bruk denne medisinen regelmessig for å få mest mulig nytte av det. Husk å bruke det på samme tid hver dag. Ikke slutt å ta denne medisinen uten å rådføre deg med legen din.

Det kan ta 6-12 måneder å merke en fordel.

Informer legen din hvis tilstanden vedvarer eller forverres.