Kjøpe Nolvadex i Bergen, billig Nolvadex til salgs uten resept

Nolvadex brukes til å behandle brystkreft som har spredt seg til andre deler av kroppen (metastatisk brystkreft), til å behandle brystkreft i visse pasienter etter kirurgi og strålebehandling, og for å redusere sjansene for brystkreft i høy-risiko pasienter.
nolvadex

Denne medisinen kan blokkere veksten av brystkreft. Det fungerer ved å forstyrre effekten av østrogen i brystvevet.

Hvordan du bruker Nolvadex

Les Medisinering Guide leveres av apoteket før du begynner å bruke tamoxifen og hver gang du får en refill. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med din lege eller apotek.

Ta denne medisinen gjennom munnen med eller uten mat, vanligvis en gang eller to ganger daglig i 5 år, eller som anvist av legen din. Daglige doser større enn 20 milligram er vanligvis delt i to og tatt to ganger om dagen, i morgen og kveld, eller som anvist av legen din. Hvis du bruker flytende, måle dose forsiktig med en spesiell måleenhet / sluk. Ikke bruk en husholdning skje fordi du ikke kan få riktig dose.

Dosen er basert på din medisinske tilstand og effekten av behandlingen.

Bruk denne medisinen regelmessig for å få mest mulig nytte av det. For å hjelpe deg å huske, ta det på samme tid (er) hver dag.

Hvis du har brystkreft som har spredt seg til andre deler av kroppen, kan du oppleve økt bein / kreftsmerter og / eller sykdom blusse opp når du begynner å ta tamoxifen. I noen tilfeller kan dette være et tegn på en god respons på medisiner. Symptomer inkluderer økt skjelettsmerter, økt tumorstørrelse, eller til og med nye svulster. Disse symptomene forsvinner vanligvis raskt. I alle fall rapportere disse symptomene umiddelbart til legen din.

Siden dette stoffet kan absorberes gjennom huden og lungene, kvinner som er gravide eller som kan bli gravide skal ikke håndtere denne medisinen eller puste inn støv fra tablettene. (Se også Forholdsregler avsnitt.)

Informer legen din umiddelbart hvis tilstanden forverrer seg (f.eks, du får nye bryst klumper).