Kjøpe Lipitor i Bergen, billig Lipitor til salgs uten resept

Lipitor brukes sammen med et riktig kosthold for å hjelpe lavere “dårlig” kolesterol og fettstoffer (for eksempel LDL, triglyserider) og heve “gode” kolesterolet (HDL) i blodet.
lipitor

Det tilhører en gruppe legemidler som kalles “statiner”. Det fungerer ved å redusere mengden av kolesterol laget av leveren. Senking “dårlig” kolesterol og triglyserider og heve “gode” kolesterolet reduserer risikoen for hjertesykdom og bidrar til å hindre slag og hjerteinfarkt.

I tillegg til å spise en riktig kosthold (for eksempel en lav-kolesterol / lav-fett diett), andre endringer i livsstil som kan hjelpe denne medisinen fungerer bedre inkludere trene, å miste vekt hvis overvektig, og røykeslutt. Konsultere legen din for mer informasjon.
Hvordan du bruker Lipitor

Les pakningsvedlegget hvis den er tilgjengelig på apoteket før du begynner å ta atorvastatin og hver gang du får en refill. Hvis du har spørsmål, kontakt lege eller apotek.

Ta denne medisinen gjennom munnen med eller uten mat som anvist av legen din, vanligvis en gang daglig.

Dosen er basert på din medisinske tilstand, behandlingsrespons, alder, og andre medisiner du kan ta. Sørg for å fortelle legen din eller apotek om alle produktene du bruker (inkludert reseptbelagte legemidler, reseptfrie legemidler og naturprodukter ).

Unngå å spise grapefrukt eller drikke grapefruktjuice mens du bruker denne medisinen med mindre legen din ber deg om noe annet. Grapefrukt kan øke mengden av denne medisinen i blodet ditt. Rådfør deg med lege eller apotek for mer informasjon.

Hvis du også ta visse andre rusmidler for å senke kolesterolet (gallesyrebindende resiner slik som kolestyramin eller kolestipol), ta atorvastatin minst 1 time før eller minst fire timer etter inntak av disse medisinene. Disse produkter kan reagere med atorvastatin, hindrer full absorpsjon.

Ta denne medisinen regelmessig for å få mest mulig nytte av det. Husk å ta det på samme tid hver dag. Det er viktig å fortsette å ta denne medisinen selv om du føler deg vel. De fleste mennesker med høyt kolesterol eller triglyserider ikke føler seg syk.

Det er svært viktig å fortsette å følge legens råd om kosthold og mosjon. Det kan ta opp til fire uker før du får fullt utbytte av dette stoffet.