Kjøpe Diflucan i Bergen, billig Diflucan til salgs uten resept

Diflucan brukes til å forebygge og behandle en rekke sopp- og gjærinfeksjoner. Det tilhører en gruppe legemidler som kalles azolantimykotika. Det fungerer ved å stoppe veksten av visse typer sopp.
diflucan

Hvordan bruke Diflucan

Les pakningsvedlegget hvis den er tilgjengelig på apoteket før du begynner å ta flukonazol og hver gang du får en refill. Hvis du har spørsmål, kontakt lege eller apotek.

Ta denne medisinen gjennom munnen med eller uten mat som anvist av legen din, vanligvis en gang daglig.

Hvis du tar den flytende suspensjon form av denne medisinen, riste flasken godt før hver dose. Måle dose forsiktig med en spesiell måleenhet / sluk. Ikke bruk en husholdning skje fordi du ikke kan få riktig dose.

Dosen er basert på din medisinske tilstand og respons på behandling. For barn, er doseringen også basert på vekt. Vanligvis hos barn, bør dosen ikke overstige 600 milligram daglig mindre regissert av legen.

Denne medisinen fungerer best når mengden av medisin i kroppen holdes på et konstant nivå. Derfor, ta det på samme tid hver dag som anvist.

Fortsett å ta denne medisinen før full foreskrevne mengde er ferdig, selv om symptomene forsvinner etter noen dager. Stoppe medisinering for tidlig kan tillate soppen til å fortsette å vokse, noe som kan resultere i en retur av infeksjonen.

Fortell legen din hvis tilstanden vedvarer eller hvis det blir verre.